top of page

Showroom Mape Kitchen and interior

Een showroom om van weg te dromen? De 1000 m2 showroom van Mape werd een gezellige en persoonlijke ervaring waarin de koper en verkoper thuiskomen. De ruimte werd getransformeerd om in te spelen op de beleving, admosfeer en persoonlijkheid. Een maximale keukenervaring waarin ruimte werd ontwikkeld voor innovatie, elegantie en functionaliteit.

Service

Showroom

Client

MAPE

Year

2023

STUDIO Kimchi - MAPE1.jpg

Een beleving doorheen verscheiden setups.

Bij het binnekomen wordt u onthaald door een samenspel van natuurlijke lichtinval en zachte, warme kleuren die een uitnodigende en ontspannen atmosfeer creëren. De transparante gordijnen doen wegdromen.

De niveauverschillen die gecreëerd werden, begeleiden je ongedwongen doorheen de showroom. Meer dan een standaard showroombezoek gaat het hier om een totaalbeleving.

Thuiskomen in een showroom.

Het totale ontwerp viel als een puzzelstuk in elkaar. Het diepgaande onderzoek vooraf werd de basis van de ruimteverdeling en -beleving. Een intense samenwerking tussen onze interieurontwerper, de eigenaars en de verkopers zorgden voor dit maximale resultaat. Elke keuken is bewust in samenwerking met de verschillende partijen ontworpen en gebouwd. Elk verlichtingspunt, elk meubelstuk en elk thema is afgestemd op de consument. Het eindresultaat is uniek en personaliseerd.

Studio Kimchi - MAPE11

Bij Mape kom je terecht in een echt familiebedrijf. Het warme hart dat ze als bedrijf dragen straalt vanaf heden uit in hun showroom. Nergens voel je je zo welkom als in de showroom van Mape. Het voelt als thuiskomen op een familiefeest!

Studio Kimchi - MAPE8
bottom of page