top of page

Tasty World

Tasty World is een befaamde vegetarische hamburger zaak in Gent. Ze streven naar ecologisch verantwoord eten dat gezond en voedzaam is. Het interieur dateerde nog van eind jaren ’90 en had dringend een facelift nodig. Ze hadden een trouw cliënteel maar wilden groeien door een jonger publiek aan te spreken met een frisse look en feel.

Service

Horeca

Client

Tasty World

Year

2019

Upcycling is upliving

Het concept ontwikkelde zich vanuit het onderzoek waarin we een analyse makten van de indentiteit van Tasty World en hun doelpubliek. Het concept werd geïnspireerd op art-deco met upcylcing elementen en een frisse jeugdige uitstraling. Vrolijk, licht en ecologisch.  Het karakteristieke van de ruimte werd zorgvuldig bewaard en gecombineerd met nieuwe elementen.

De plankenvloer werd afgeschuurd en behandeld in een donkere vernis waardoor het weer karakter kreeg. Meubels werden vernieuwd en vervaardigd uit natuurlijke gerecycleerde elementen. De balans tussen authenticiteit en ambacht geeft de ruimte rust en toegankelijkheid.

Nieuwe look en rebranding

Naast het interieur werden het grafisch ontwerp en food fotografie onder handen genomen. De volledige look & feel van het merk werd in een nieuw jasje gestoken. Het logo werd vernieuwd, de verpakkingen voor de food, de menukaart en we realiseerden ook een nieuwe food fotografie voor de gerechten. 

TASTY WORLD - Studio Kimchi_edited.jpg
bottom of page