top of page

Aksis

Als specialist van interieur en schrijnwerk heeft Aksis alles in huis om prachtige interieurs te maken. Voor het ontwerp van hun nieuwe kantoren en atelier kwam Aksis bij Studio Kimchi aankloppen omdat ze op zoek waren naar een unieke look & feel. Een interieur waarin vakmensen samenkomen, projectleiders problemen oplossen en schrijnwerkers de puntjes op de “i” zetten. Kortom een ruimte die uitnodigt om samen te werken! 

Service

Kantoor

Client

Aksis

Year

2021

KANTOOR AKSIS - Studio Kimchi.jpg

Uitnodigen om samen te werken.

Het verhaal werd geschreven vanuit verschillende invalshoeken. Aksis is een echt familiebedrijf. Dat zie je en dat voel je! Het interieur mocht aanvoelen als thuiskomen. De balans vinden tussen gezelligheid en professionaliteit was een leuke uitdaging. We werkten met sociale interacties, knusse hoekjes en speelse knipogen. Zoals de gele merkkleur van Aksis die op verschillende manieren geïntegreerd werd in het ontwerp. De praktischeorganisatie is tot in de puntjes uitgedacht.

We ontwikkelde telkens kantoorzones van 4 mensen per eiland. Elk eiland kan volledig afgesloten worden met behulp van gordijnen of door kastenwanden. Dit verhoogt de flexibiliteit om intiem of in groep te werken. De eetzone voelt aan als een restaurant met open keuken waarin iedereen zichzelf kan zijn. De toiletten zijn mooie badkamers. De inkomzone is een leefruimte die 'welkom' uitstraalt. Aksis zet zich in om een duurzame onderneming te zijn. Wij hielpen hen hierbij door duurzame materialen aan te geven die in dit verhaal pasten. 

bottom of page