top of page

Horeca interieur

Interieur voor je horecazaak?
Een 360° aanpak met uniek resultaat!

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen, you can count on us! Een restaurant waar de sfeer en interieur aansluit bij je gerechten? We laten geen zaken aan het toeval over en brengen jullie bedrijfswaarde op één lijn met de look-and-feel van jullie interieur en branding. Dat is onze 360° aanpak!

Wist je dat de reputatie van je horecazaak begint nog voor het eerste bezoek? Website, sociale media, publicaties, mond-aan-mond reclame zijn meteen onderdeel van de eerste ervaring. Om dan nog maar te zwijgen van het moment wanneer de gast voor de eerste keer bij je restaurant binnenstapt. Dan wil je natuurlijk meteen een unieke indruk maken!

 

Als horeca ondernemer weet jij maar al te goed welke service je wil bieden en voor wie. De functie van de ruimtes zijn duidelijk. Maar het verhaal moet je nog brengen, een culinair verhaal van alle zintuigen. En daar hoort natuurlijk ook het interieur bij! In een decor dat mensen laat genieten en tegelijk ook authenticiteit, ambacht uitstraalt. een samenspel van materialen, daglicht, locatie, … Waar functionaliteit en esthetiek perfect samenkomen!

>> Ontdek hier de stappen van onze aanpak.

Enkele horecaprojecten

Onze aanpak

Aanpak Horeca

Wij komen op locatie om de omgeving en het bedrijf te onderzoeken en op te meten. Jullie nemen deel aan de analyse waarin we jullie bedrijfswaarde, -visie en -persoonlijkheid ontdekken. Jullie wildste dromen worden besproken en wij geven samen vorm aan jullie persoonlijke stijl.

De analyse en het onderzoek vormen de basis van het ontwerp. Want zo maken we jullie ontwerp uniek. Ons creatief designteam gaat van start om het interieur karakter en sfeer te geven. We stemmen regelmatig het ontwerp af zodat alles 100% naar wens wordt. Samen groeien we tot een uniek ontwerp!

Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi.jpg
Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi_edited.jpg

In deze fase wordt er focus gezet op de praktische werking, de technische aspecten en met aandacht voor details. We contacteren de juiste aannemers en bezorgen een overzichtelijke calculatie.

Heb je het ontwerp goedgekeurd en ben je 100% tevreden van de aannemers en calculatie? Dan brengen wij iedereen op één lijn om samen met vakmanschap en passie jullie project uit te voeren.

Onze Services

Woninginterieur, totaalrenovatie,

retail- en horeca projecten, kantoorinrichting en graphic & brand design.

bottom of page