top of page

Kantoor & showroom Deweco

De 800m2 nieuwbouw industriezone van Deweco moest een thuis worden in de wereld van gietvloeren. Een inspirerende plek waar mensen zich thuis voelen. Een showroom voor particulieren en een kantoor voor partners. Op deze manier wou Deweco naast hun bedrijfspartners meer inzetten op woningbouw. 

Service

Kantoor, Showroom

Client

Deweco

Year

2021

KANTOOR DEWECO - Studio Kimchi.jpg

Zacht materiaal met robuuste uitstraling

Het geheel neemt de bezoeker op een reis doorheen gietoplossingen. Er werden verschillende vormen, kleuren en materialen gecombineerd om de flexibiliteit en toegankelijkheid van het product in de verf te zetten.

Van een volledig zwarte mortex keuken tot een atypische keukentafel in mortex met houten. Alles werd ontworpen en in detail uitgevoerd. 

Open inrichting met interactie.

De look-and-feel respecteert de industriële look van het pand. Het flirt met de kwalitatieve en hoogwaardige afwerking van het interieur waardoor het een klassevolle uitstraling krijgt. De open inrichting zorgt voor de interactie met natuurlijk licht. Je komt binnen in een woonruimte en loopt verder in de keuken om dan op het einde in de presentatie ruimte terecht te komen waar het complete gamma uitgelicht wordt.

KANTOOR DEWECO - Studio Kimchi.jpg
KANTOOR DEWECO - Studio Kimchi
bottom of page