Studio M 

De vrolijke kapster van Studio M verhuisde met haar kapsalon naar een nieuwe locatie in Blankenberge. Een oude garage met weinig natuurlijk licht werd omgetoverd naar een warm lichtrijk salon. Het huidige cliënteel verhuisde met veel plezier mee naar deze nieuwe oase!

Service

Retail

Client

Studio M

Year

2018

50 Shades of wood

Toegankelijkheid en rust waren de kernwaardes waaruit we vertrokken voor het ontwerp. Een interessante stretch oefening om zowel de jonge als oudere klanten te representeren in het nieuwe decor. Er werd gekozen om de praktijkruimte te minimaliseren in ruimte maar te maximaliseren in comfort. Hierdoor hebben we de helft van de garage ingericht als tuin en de andere helft als kapsalon. 

Er ontstaat een ontwapend gevoel zodra je het salon via de urban jungle betreed. Het natuurlijke gevoel wordt in het salon verder gezet door te werken met 50 shades of wood. Verschillende tinten, patronen en texturen brengen het salon op een rustige manier helemaal tot leven. De verlichting op het plafond werd op een speelse zigzag structuur geplaatst en zorgt voor dynamiek.

Nieuw logo en signage

Naast het interieurdesign ontwikkelden we ook het grafisch werk zodat het geheel van a tot z klopt.