top of page

Vanparys

Vanparys werd opgericht door Felix Vanparys in 1889 en maakt tot op heden de originele suikerboon en andere specialiteiten, naar authentiek recept. Voor Vanparys werkten we een volledige winkelrinrichting uit, alsook een rebranding van het merk. 

Service

Retail

Client

Vanparys

Year

2021

WINKEL VANPARYS - Studio Kimchi.jpg

Sweet like chocolate.

Voor het ontwerp van de nieuwe doopsuikerwinkel zochten we inspiratie bij Art-Nouveau, de kunststroming die in dezelfde periode opgericht werd. Er wordt doorheen het decor gespeeld met de afgeronde sierlijke beweging die speels verwijst naar de zachte rondingen van een suikerboon. De kleurrijke omgeving en materialen zijn bijna letterlijk om op te eten! 

De positie van de kasten zorgt ervoor dat de bezoeker ongedwongen door de ruimte wordt geleid, een traject tussen de halfhoge presentatiekasten voor producten en rond de doopsuiker meubels. We hebben ons voor de presentatie van de doopsuiker dan  ook laten inspireren door de sfeer van een juwiel waarbij we de mooie doopsuiker tot hun recht laten komen als juwelen in de presentatiemeubels. 

Een volledige facelift van logo en verpakking.

Naast het interieur werkten we ook een volledige rebranding uit. Het merk en de verpakking van de doopsuiker kregen een volledige facelift. Met de nieuwe look en feel moet het merk klasse en kwaliteit uitstralen, met respect voor de geschiedenis van een merk dat reeds bestaat sinds 1889.

WINKEL VANPARYS - Studio Kimchi.jpg
bottom of page