fbpx
2
page-template-default,page,page-id-2,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

INTERIEUR COACHING

Advies voor elk budget

Op zoek naar uitgebreid advies om je interieur vorm te geven maar je wilt de controle zelf in handen houden?

Dan zit je goed bij de interieur coaching formules van Studio Kimchi.

Ontdek onze projecten

We starten met een uitgebreide kennismaking waarbij we luisteren naar al je noden, wensen én dromen. Vervolgens begeleiden we je stap voor stap met deskundig advies en oplossingen om je interieur om te toveren tot jouw droom interieur met een persoonlijke uitstraling en uniek karakter! We gaan niet voor de steriele ‘showroom’ look maar mikken op een resultaat dat sfeer uitstraalt en meteen ook aan al je praktische wensen beantwoord. Hieronder vind je alvast een aantal van onze basis formules. Deze kunnen we uiteraard volledig aanpassen op maat en budget.

1.Basis

 1. Kennismakingsgesprek
 2. Moodboard
 3. Plattegrond met indelingsontwerp
 4. Kleuradvies
 5. Adviesgesprek

Budget

729€

Meer info

2.Comfort

 1. Kennismakingsgesprek
 2. Moodboard
 3. Plattegrond met indelingsontwerp
 4. Kleur- en materiaaladvies
 5. Meubeladvies
 6. Adviesgesprek

Budget

1639€

Meer info

3.Expert

 1. Kennismakingsgesprek
 2. Moodboard
 3. Plattegrond met indelingsontwerp
 4. Kleur- en materiaaladvies
 5. Meubeladvies
 6. Verlichtingsadvies
 7. Adviesgesprek

Budget

2089€

Meer info

*prijzen zijn exclusief 21% BTW. Deze tarieven gelden voor één ruimte van +/- 40 m². In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bv. bij gecombineerde woon- en eetkamer of een kinderkamer. Binnen een straal van 15 km vanaf centrum Gent worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van €0,40 per gereden km. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Elk pakket is uitbreidbaar met een aantal extra opties. Wil je bijvoorbeeld graag maatmeubels laten uitwerken of wil je nog extra accessoires voorzien in je interieur? Dan denken wij graag met je mee!

1.Basis

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek sturen we jou onze Kimchi methode; een uitgebreid inspiratie document. Hierin gaan we graven naar jouw specifieke wensen, dromen en stoute fantasieën voor het interieur. We bezorgen nadien een samenvatting en een analyse en maken een eerste moodboard op basis van jouw wensen. We geven uitgebreid advies waarin sferen, stijlen, kleuren en ideeën een eerste vorm krijgen.

Vervolgens geeft het indelingsontwerp je een overzicht van de ruimtelijke indeling. We zoeken naar creatieve oplossingen om je dagelijkse comfort te optimaliseren. De geadviseerde kleuren worden weergegeven in een grondplan samen met het indelingsontwerp. Samen bespreken we het hele coaching traject en leveren je ook alle digitale documenten waarmee je verder aan de slag kan.

2.Comfort

Het “Comfort” pakket biedt bovenop het basispakket ook een materiaal- en meubeladvies aan. We gaan dieper in detail op het indelingsontwerp. We geven ook materiaaladvies in passende raambekleding, vloeren, behang, en materialen voor eventuele maatwerk meubels.

3.Expert

Het “Luxe” pakket biedt bovenop het Comfort pakket ook verlichtingsadvies. Verlichting is zeer belangrijk in een interieur! In die mate dat het je interieur kan maken of kraken. Het zou dus zonde zijn om deze over het hoofd te zien. We geven advies waar de verlichtingspunten moeten komen. De geadviseerde verlichting vind je terug in het armaturenoverzicht inclusief verkoop- en technische informatie. Hierbovenop voorzien we een uitgebreid overzicht waarin indelingsontwerpen van het gehele interieur visueel in 3D vertoond worden.