top of page

Wooninterieur

Je woning interieur, helemaal op maat!

Verbouwing of nieuwbouw van je kamer, huis of appartement maar je weet niet hoe je het interieur moet aanpakken? Studio Kimchi brengt samen met jou de organisatie, sfeer en beleving volledig naar jouw wens!

>> Ontdek hier de stappen van onze aanpak.

Enkele woonprojecten

Onze aanpak

Aanpak

We komen op locatie om de omgeving en woning te bekijken en op te meten. Jullie nemen deel aan een analyse waarin we jullie wensen, behoeftes en persoonlijkheid ontdekken. Jullie wildste dromen worden besproken en wij geven een eerste vorm aan jullie persoonlijke stijl.

De analyse en het onderzoek vormen de basis van het ontwerp. Want zo maken we jullie ontwerp uniek. Ons creatief designteam gaat van start om jouw interieur karakter en sfeer te geven. We stemmen regelmatig het ontwerp af zodat alles 100% naar wens wordt. Samen groeien we tot een uniek ontwerp!

Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi.jpg
Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi_edited.jpg

In deze fase wordt er focus gezet op de praktische werking, de technische aspecten en met aandacht voor details. We contacteren de juiste aannemers en bezorgen een overzichtelijke calculatie.

Heb je het ontwerp goedgekeurd en ben je 100% tevreden van de aannemers en calculatie? Dan brengen wij iedereen op één lijn om samen met vakmanschap en passie jullie project uit te voeren.

bottom of page