fbpx
819
page-template-default,page,page-id-819,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

INTERIEUR ARCHITECT

Van ontwerp tot uitvoering

Op zoek naar een interieurarchitect voor nieuwbouw of renovatie?

Studio Kimchi staat klaar om je project te begeleiden van ontwerp tot uitvoering!

Ontdek onze projecten

Op zoek naar een renovatie met maatwerk om je interieur om te toveren tot iets unieks? Bij Studio Kimchi werken we van ontwerp tot uitvoering met een volledie 360° projectbegeleiding. Heb je een bedrijf en zoek je een complete make-over? Wij gaan “all the way” voor design! Dat wil zeggen dat we naast interieur- en concept vorming ook kunnen instaan voor logo, grafisch ontwerp en fotografie. Zo ben je meteen ook zeker dat jouw merk en het interieur 100% matchen in identiteit! Hoe gaan we te werk?

 

1. Persoonlijkheid

Je staat bij Studio Kimchi niet aan de zijlijn toe te kijken. Wij betrekken je actief in het design van je droominterieur. Jij vertelt ons wat je noden, wensen én gekste dromen zijn. We onderzoeken je stijl, gebouw en omgeving. Hieruit volgt een eerste analyse waarin we je persoonlijkheid en sfeer gaan uitdiepen.

 

2. Vorm

Je interieur krijgt vervolgens concreet vorm! Hier zetten we de analyse en het onderzoek om naar een ontwerp op maat. Ook hier is jouw visie van belang en samen zetten we de puntjes op de i. Op deze manier ontwikkelen we samen met jou een persoonlijke uitstraling en uniek karakter.

 

3. Realisatie

Je bent helemaal fan van het ontwerp en je bent klaar om het te realiseren. Dan is het tijd om te starten met de uitvoering! We vergelijken samen prijzen die we opvragen bij professionele vakmensen. Wij adviseren en begeleiden maar jij beslist! Op deze manier ontwikkelen we een topresultaat.

 

4. Marketing en grafisch ontwerp (business)

Wist je trouwens dat je bij ons terecht kan voor professionele marketingondersteuning en grafisch ontwerp. Een nieuw logo of een volledige rebranding van je huisstijl? Opmaak van je drukwerk? Digitaal adverteren via Google en social media? Een professionele fotoshoot van je productlijn? Wij laten je business groeien naar een nieuw niveau! Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!