top of page

Retail interieur

Interieur voor je horecazaak of winkel?
Een 360° aanpak met uniek resultaat!

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen, you can count on us! Het ontwikkelen van een kantoorruimte dat jullie visie en waarden uitademt? Een showroom waarvan de klanten en verkopers kunnen wegdromen? Of een restaurant waar de sfeer en beleving aansluit bij je gerechten. We laten geen zaken aan het toeval over en brengen jullie bedrijfswaarde op één lijn met de look-and-feel van jullie interieur en branding. Dat is onze 360° aanpak!

>> Ontdek hier de stappen van onze aanpak.

Enkele bedrijfsprojecten

Onze aanpak

Aanpak retail

Wij komen op locatie om de omgeving en het bedrijf te onderzoeken en op te meten. Jullie nemen deel aan de analyse waarin we jullie bedrijfswaarde, -visie en -persoonlijkheid ontdekken. Jullie wildste dromen worden besproken en wij geven samen vorm aan jullie persoonlijke stijl.

De analyse en het onderzoek vormen de basis van het ontwerp. Want zo maken we jullie ontwerp uniek. Ons creatief designteam gaat van start om het interieur karakter en sfeer te geven. We stemmen regelmatig het ontwerp af zodat alles 100% naar wens wordt. Samen groeien we tot een uniek ontwerp!

Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi.jpg
Wooninterieur aanpak - Studio Kimchi_edited.jpg

In deze fase wordt er focus gezet op de praktische werking, de technische aspecten en met aandacht voor details. We contacteren de juiste aannemers en bezorgen een overzichtelijke calculatie.

Heb je het ontwerp goedgekeurd en ben je 100% tevreden van de aannemers en calculatie? Dan brengen wij iedereen op één lijn om samen met vakmanschap en passie jullie project uit te voeren.

Onze Services

Woninginterieur, totaalrenovatie,

retail- en horeca projecten, kantoorinrichting en graphic & brand design.

bottom of page