Woning Antwerpen

Een herenhuis in Antwerpen had nood aan een grondige facelift. Een totaalproject waarbij de woonkamer en keuken een metamorfose ondergingen. De bewoonster is een actieve reizigster die graag de sfeer van verre reizen wilde terugzien in haar interieur.

Service

Woonproject

Client

Particulier

Year

2022

WONING ANTWERPEN - Studio Kimchi.jpg

De levendige diepe kleuren geven je een warm gevoel. Maar het is de natuurlijke kalktechniek die je een zanderig gevoel geven. Het geheel neemt je onmiddellijk mee op vakantie midden in de woestijn. Het witte moderne herenhuis werd omgetoverd. De authentieke houtenvloer en kroonlijsten werden bewaard. De rest werd getransformeerd naar een op-het-lijf-geschreven interieur. Christine heeft een liefdesrelatie met de prachtige stad Marrakesh.

We werkten daarom de basis uit in een diepe cinnemon kleur. Met terracotta rode accenten. De inrichting is volledig voorzien van ronde vrouwelijke vormen. En door deze in een lichtere kleur te voorzien komen deze speelse vormen volledig tot hun recht zonder de prachtig gekalkte muren te overheersen. De gouden accenten in de lampen en decoratie omarmen het warme interieur. Als je binnen komt in de woning dan weet je, hier woont Christine.

WONING ANTWERPEN - Studio Kimchi.jpg