top of page

Woning Drongen

Een unieke nieuwbouwwoning met authentieke charme en karakter. Atypisch voor een nieuwbouwwoning is de warme en gezellige sfeer die doet denken aan de smalle en charmante straten van Italië.

Service

Woonproject

Client

Particulier

Year

2023

2023-12-12 22_51_40-Drongen - Web resolutie-8.jpg ‎- Photos.jpg

Ons ontwerpconcept voor dit project werd geïnspireerd door de Italiaanse architectuur en omarmt de zachte beige, subtiel roze en donkere houttinten die zo kenmerkend zijn voor deze Italiaanse stijl.

De afgeronde vormen die we hebben gebruikt, zijn subtiel doorgetrokken in verschillenden niveaus van het interieurontwerp, waardoor een gevoel van eenheid en harmonie ontstaat.

Elke ruimte in dit project is uniek en subtiel anders, maar door het gebruik van details wordt alles één mooi geheel. Het ontwerp is zo gemaakt dat het uitnodigt om weg te dromen en te genieten van het comfortabele en gezellige interieur. 

2023-12-12 22_52_22-Drongen - Web resolutie-22.jpg ‎- Photos.jpg

Het zitgedeelte straalt een ongecompliceerde elegantie uit, met zijn royale bank die uitnodigt tot momenten van samenzijn en ontspanning. De subtiele textuur van de stoffen en de aardse tinten complementeren de blote houten balken en het gepolijste betonnen vloer, waardoor een harmonieuze symfonie van materialen en vormen ontstaat.

2023-12-12 22_51_49-Drongen - Web resolutie-12.jpg ‎- Photos.jpg
bottom of page