fbpx
66
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-66,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tasty World

Tasty World is een befaamde vegetarische hamburger zaak in Gent. Ze streven naar ecologisch verantwoord eten dat gezond en voedzaam is. Het interieur dateerde nog van eind jaren ’90 en had dringend een facelift nodig. Ze hadden een trouw cliënteel maar wilden groeien door een groter publiek aan te spreken met een frisse look en feel.

 

Studio Kimchi verwezenlijkte meer dan enkel de interieur vernieuwing. Door een nauwe samenwerking en overleg met de klant vonden we de frisse combinatie van licht, vrolijkheid en ecologische feel. Daarnaast zorgden we ook voor een vernieuwd grafisch ontwerp en food fotografie.

 

Het karakteristieke van de ruimte werd zorgvuldig bewaard en gecombineerd met nieuwe elementen. De plankenvloer werd afgeschuurd en behandeld in een donkere vernis waardoor het weer karakter kreeg. Meubels werden vernieuwd en vervaardigd uit uit natuurlijke elementen. De balans tussen authenticiteit en ambacht geeft de ruimte rust en toegankelijkheid.

 

“Upcycling is upliving”

 

>> terug naar overzicht projecten

Date

15 juni 2019

Category

horeca