fbpx
65
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-65,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Studio M

Studio M was vroeger gekend in Blankenberge als Coiffeur Mireille. Deze vrolijke kapster verhuisde naar een nieuw pand en koos voor Studio Kimchi om de zaak te voorzien van een nieuw decor. Met een zeer uiteenlopend cliënteel dat gaat van jong tot oud, primeerde bij hen een toegankelijke en rustige uitstraling.

 

Studio M betrok het pand in de garage van een residentiële woning. Deze garage had zoals de meeste garages zeer weinig natuurlijk licht en straalde weinig identiteit uit. We werkten de garage uit als binnentuin om een sterk ruimtelijk gevoel te creëren. De praktijkruimte zelf werd compact en uitermate praktisch ingericht. Dit project is het bewijs dat een beperkte oppervlakte toch een gevoel van rust en balans kan bevatten.Naast het interieur design en uitvoering nam Studio Kimchi voor dit project ook het grafische werk erbij om eenheid in het concept te blazen.

 

“Minimal space is more space”

 

>> terug naar overzicht projecten

Date

1 december 2018

Category

handelszaak