fbpx
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Boulangerie Paul

Als je ooit in Rijsel geweest bent dan heb je vast en zeker kennis gemaakt met deze beroemde en luxueuze bakkerijketen. Boulangerie Paul is een familiebedrijf dat reeds jaren gerund wordt van vader op zoon en waar traditie en vakmanschap centraal staat. De klassiekere uitstraling van het concept werd in een nieuw kleedje gestoken. Het vernieuwde interieur moet wel de traditie blijven uitstralen waarvoor het merk bekend is. De ultieme mix tussen modern en traditie: een project op het lijf geschreven voor Studio Kimchi dus!

 

Op elke PAUL locatie is er een volwaardige keuken aanwezig, een uitgebreide toog en een restaurant. De oppervlaktes tussen de volwaardige restaurants en de kleinere metro-kiosken kunnen sterk variëren, maar de optimalisatie van elke ruimte blijft essentieel.

 

Studio Kimchi bouwde talrijke PAUL vestigingen in België, waaronder o.m. Oostende, Charleroi, Louvain-la-Neuve, Gent, Antwerpen en een aantal in Brussel.

 

>> terug naar overzicht projecten

Date

9 september 2019

Category

horeca